• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB

Välkommen till klubben säger vi till Simon Flodén!

Simon Flodén

Välkommen till klubben säger vi till Simon Flodén!

Riktigt kul att kunna göra klart med ännu en ung förmåga ifrån BIK J20. Högerfattade Simon kommer närmast från en bra säsong med 24 (15+9) poäng på lika många matcher spelade. Grymt träningsflit och seriös kille som alltid går 100% i det han gör.

Vi förväntar oss en produktiv spelare som kommer producera för laget framåt. Förhoppningarna är att vi som klubb kan utveckla Simon ännu ett steg då vi ser han som potentiell div1-spelare med rätt inställning och jobb.

Varmt välkommen Simon!

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive