• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB

Coach Heiche inför sponsormatchen

Kvällens match är den sista i årets div 2. Det är redan klart att vi kommer att få spela play off kval för att behålla våran div2 plats. Vi har sedan jul endast en förlust på ordinarie tid och den kom mot just kvällens motståndare Fagersta på bortaplan. Jag känner att vi har blivit bättre och bättre för varje vecka och ihop med det att vi är svårslagna så ser jag fram mot säsongsavslutningen. I kväll så gäller det för oss fortsätta med tydlighet i grunderna, tight och aggressivt i försvarsspelet och djup i anfallsspelet. FAIK var vassa i omställningarna och powerplay sist vi möttes och det är något vi får se upp med i kväll. I FAIK så spelar Jesper Persson som leder poängligan i div 2 västra B i överlägsen stil. Han är en attraktion på denna nivå och gör alltid poäng och kan vi neutralisera honom så ökar våra chanser till seger. Varmt välkomna till kvällens match //Mikael Heiche, Head Coach

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive