• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB

Nedsläpp HC Flyers – Hedemora

Då var vi framme vid veckans tredje och sista match. Vi har tagit 4 av 6 poäng på de första två matcherna men enligt mig så var förlusten i Avesta en stöld. Vi har laddat om och ikväll väntar en ny toppfight. Ett Hedemora som gick på en riktig mina i förra omgången vill säkert studsa tillbaka ikväll. För oss gäller det att fortsätta med den sprudlande offensiven och samtidigt förbättra defensiven. Vi släpper in för mycket mål i matcherna och det det funkar inte i längden. Jag tror att i kvällens match blir nyckeln just försvarsspelet. Vi måste agera med tydlighet,hålla motståndarna utanför oss och inte jobba en och en. Varmt välkomna till hallen!

// Mikael Heiche

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive