• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB
Gustav Ahlin

Matchreferat Hedemora SK

Flyers-Hedemora

1a: kommer ut riktigt taggade och sätter full fart och tar rättvist ledningen med 1-0 genom vårat nyförvärv Gustav Ahlin i PP. Vi fortsätter men får inte in pucken, vi är riktigt nöjda med första perioden!

2a: vi kommer ut och sätter fart men drar på oss 3raka utvisningar vilket vi har bra koll på. I det 3e BP täcker vi skott och Eric Magnusson åker sig fri och sätter 2-0. 3-0 kommer strax efter och vi kommer igång och sätter fart på pucken och skridskoåkningen vilket vi inte gjorde under 10-12minuter därav utvisningarna.

3e: Vi har en bra känsla med oss in i 3e perioden. Vi kontrollerar matchen på ett bra sätt! Vi gör rättvist 4-0 genom Rasmus Nysten. 5-0 kommer i PP genom vårat nyförvärv Martin Blystedt på styrning. 6-0 kommer återigen genom Martin Blystedt på ett kanonskott från blålinjen. 7-0 kommer efter ett otroligt vacker mål som kröntes av Willam Hedlund! En fantastisk bra premiär match där vi visade upp många bra saker och framförallt ett kollektiv som fungerar mycket bra!

/Coach Adam Ignell

Utvalda matchbilder

Se samtliga hos FotoZ

Segerjubel

Publik

Måljubel HC Flyers

Sebastian Weidenhag

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive