• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB

HC Flyers kan ända få gå upp i tvåan

HC Flyers chanser att vinna kvalet till hockeyns division 2 är minimala efter 1–7-smällen i Åmål i söndags. Men trots att Åmål sannolikt vinner kvalet kan Karlskogalaget HC Flyers ändå ta sig upp i tvåan.

NWT har träffat Darko Pavlovic i tränarstaben. Han kommenterar pratet om avancemang även för det lag som slutar tvåa i kvalet, berättar förutsättningarna inför avslutningsmatchen i Ludvika på onsdagskvällen och ger sin syn på hur det kunde bli 1–7 i söndags – trots många bra chanser för HC Flyers.

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive