• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB
HC Flyers - NIK Karlstad

Inför HC Flyers – NIK Karlstad

I morgon är det ny match i Alltrean då vårt HC Flyers tar emot NIK Karlstad i Nobelhallen.

Lagen har mött varandra två gånger tidigare under säsongen och då NIK gästade Nobelhallen i slutet av oktober krävdes straffar för att skilja lagen åt. Noteras kan dessutom att NIK Karlstad är enda laget som tagit poäng mot HC Flyers denna säsong. Hjälte för HC Flyers blev i denna match Mattias Andersson som med ett kliniskt avslut därmed bärgade 2 poäng och seger. I december möttes lagen i Norvalla och trots skador och sjukdom lyckades vi vinna med 5-1 borta och nyckeln i denna match var ett stort tålamod med en oerhörd ödmjukhet och självklart hårt jobb. Matchen var jämn men våra toppar i laget gjorde skillnaden mellan lagen!

Vi i HC Flyers har startat med 2 vinster mot NIK Karlstads 2 förluster så det är såklart att det är ett revanchsuget lag som väntar. NIK brukar spela en hockey som är oerhört fysisk och med hög aggressivitet och vi förväntar oss inget undantag i denna match. Läget i laget är bra och även HC Flyers har ett så gott som skadefritt lag. Laguppställningen spikas definitivt efter fredagkvällens träning. Nedsläpp lördag kl 16.00 i Nobelhallen! Väl mött alla trogna supporters!

HC Flyers sänder matchen på: play.khc.se

Headcoach Jan Weidenhag inför matchen;

– Vi ska spela vårt spel och försöka ta ytterligare en trepoängare på hemmaplan vilket såklart är oerhört viktigt såhär i starten av serien! Dessutom då vi har har tre raka hemmamatcher i öppningen av serien. NIK är alltid svårspelade och vi förväntar oss en jämn och tuff match. En ny skön utmaning väntar! 

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive