• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB
Gameday

Inför Hammarö Chiefs – HC Flyers

Hammarö – HC Flyers 20:00

Dagens laguppställning till dagens bortamatch mot Hammarö Chiefs.

Målvakter

#39 Robin Rydh #95 Marcus Nowak

1:a femman

#19 Stefan Gustavsson #23 Mattias Andersson #61 Joakim Eriksson
#71 Martin Bengtsson #77 Tobias Handell

2:a femman

#15 Marcus Haglund #91 Peter Virtanen #17 Niclas Berglund
#03 Alexander Svensson #02 Christian Carlsson

3:e femman

#69 Jonny Fermby #27 Björn Östlund #28 Niklas Meander
#06 Rasmus Johansson #12 Daniel Hermansson

4:e femman

#18 Alexander Westberg #21 Anton Täpp #11 Martin Karlsson

Inför matchen

Båda lagen kommer från en varsin seger i sina senaste matcher. Hammarö slog överraskande NIK Karlstad med 6-5 medan HC Flyers besegrade Säffle HC på hemmaplan. Första mötet lagen emellan tog HC Flyers en övertygande seger med 7-2 med en förödande skottstatistik på hela 49-17!

Vi lär dock möta ett bättre lag ikväll och samtliga spelare måste göra jobbet för att tre poäng ska hem till Karlskoga. Rydh fortsätter i kassen och första kedjan intakt. Däremot gör vi förändringar på tredjefemman där Jonny, Östlund och Meander testas tillsammans. Niclas Berglund går in i andra tillsammans med Haglund och Virtanen.

Statistik

Ingenting man skall stirra blint på men här hittar vi en del nycklar för dagens match. Powerplay: Hammarö leder PP-statistiken med otroliga 34,88%, man gör alltså mål på var tredje powerplay lite drygt. Detta får vi se upp med till dagens match.

HC Flyers placerar sig på en femteplacering i denna kategorin på 24,44%. Här hoppas vi på bättring till dagens match, Boxplay: Hammarö: 71,43 och näst sist i serien i denna spelform. HCF ligger på en tredjeplats på 80,56. Nu laddar vi de sista timmarna innan match och tar tre poäng i Hammarö! //HCF

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive