• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB
Gameday HC Flyers - Säffle HC

Inför hemmamatch mot Säffle HC

HC Flyers – Säffle HC

Matchsponsor: Everyweb

Nu på fredag tar HC Flyers emot Säffle HC 19.30 i Nobelhallen.

Vår motståndare
Säffle ligger för närvarande på en tredjeplats två poäng efter HC Flyers som har en match mindre spelad.
Säffle har sett starka ut med tre raka segrar i ryggen och en imponerade vinst mot Kristinehamn senast. Säffle har totalt gjort 54 mål framåt på sina 7 första matcher vilket ger dem ett målsnitt framåt på imponerade 7,7 mål. Dock släpper man in en del mål, 33 stycken på 7 matcher vilket ger ett snitt på 4,7 insläppta per match. Så räkna med ett offensivt starkt Säffle som gästar Nobelhallen.

HC Flyers
Flyers står fortfarande obesegrade denna säsong. Vi kommer från en knapp seger ifrån förra veckan där vi med nöd och näppe ror hem en vinst och två poäng mot Karlstad. Med den matchen placerad i historieböckerna ser vi nu fram mot en tuff, men rolig utmaning i form av Säffle.
Vi har fortfarande en hel del mer att få ut av det här laget innan vi är uppe i maximal kapacitet och det är hög tid att vi tar fram det nu redan på fredag. Lite mer hjärta och kämparglöd tillsammans med en väl genomförd ”game plan” så ska vi ro hem tre poäng på fredag. Förhoppningsvis drog vi lärdom från senaste matchen och håller oss på banan och fokuserar på vårt spel istället.

Trots att vi står som obesegrade så ligger HC Flyers endast gjort 37 mål framåt, vilket placerar oss på en 5:e plats vad gäller den statistiken. Dags att börja skjuta mer och inte spela så konstruktivt i varje situation för att förbättra den statistiken. Bakåt ser det bättre ut med 11 insläppta på sex spelade matcher. Här placeras vi först av samtliga lag i serien.

#GOFLYERS

Matchen kommer även gå att följa live för dem som inte kan vara på plats. Följ bara denna länk!

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive