• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB

Inför hemmamatch mot NIK Karlstad

Då matchen mot Forshaga blev uppskjuten siktar vi nu mot mötet på fredag där NIK Karlstad står för motståndet! Förutom Niclas Berglund som är sjuk så är alla spelare friska och skadefria! Tempot på gårdagens träning var högt och det lär behövas till matchen då NIK Karlstad kommer att bli en tuff nöt att knäcka. De spelar en tuff och fysisk hockey och har ett par av seriens bästa poängplockare i Daniel Ohlsson & Hampus Zachrisson.

Styrkan i säsongens HC Flyers är annars jämnheten i laget och den stora truppen. Har någon femma en mindre bra dag så kliver alltid någon annan formation fram och producerar. Målvaktsspelet har också varit oerhört bra när det behövts! Vi har dessutom en härlig mix i laget och en stomme av rutinerade spelare blandat med yngre spelare som kommer bilda framtidens grund i HC Flyers. Laget spikas efter torsdagens träning.

Vi hoppas såklart att många kommer till matchen för att se BIK-ikonen Christian ”Cribbe” Carlsson göra comeback. Han har varit med och tränat ett tag och ser oerhört pigg ut och är såklart grymt spelsugen! Vi fyller också på med souvenirer löpande så passa på att köpa en mössa eller något annat kul så stödjer du ditt HC Flyers på ett enkelt och roligt sätt.

P.S. Har du inte möjlighet att se matchen på plats kan du se matchen live via vår playkanal play.khc.se som vi tagit fram i ett sammarbete med CTV.

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive