• EPS Golv
  • Karlskoga Skyddsprodukter
  • Original Måleri
  • Hagmans Tak
  • Colluseum Club
  • Autoexperten
  • Ullbrands Elektriska AB
  • Lasertech LSH AB
Niklas Meander

Intervju med Niklas Meander

HC Flyers kan stolt presentera att man gjort klart med nyförvärvet Niklas Meander. Niklas kommer in i HC med rutin från spel i både AIK Hörnösand samt Kungälvs IK som båda huserar i division 1. Niklas kommer definitivt bli en spetsspelare i vinter. Vi tar tempen på på Niklas inför årets säsong med HC Flyers;

Hej Niklas, varmt välkommen till HC Flyers. Hur känns det att spela hockey i Nobelhallen i vinter?
– Hej! Tack så mycket för det! Det känns riktigt skoj att lira hockey i vinter igen och speciellt i Nobelhallen. Ska bli riktigt skoj att se vad vi som lag, HC Flyers kan göra i vinter.

Du är relativt nyinflyttat till stan, hur trivs du i Karlskoga?
– Jag trivs jättebra här i Karlskoga, kan inte klaga på någonting.

Vart kommer du ifrån och vart har du spelat hockey innan?
– Jag kommer från första början från Härnösand i norr, har de sista 10 åren bott nere i Göteborg. Så jag har lirat i AIK Härnösand innan jag flyttade till Göteborg. Sedan spelade jag med Kungsbacka Kings, Kungälv IK och Partille IK nere i Göteborg.

Hur skulle du beskriva dig själv på isen?
– En skridskostark lagspelare som hatar att förlora med en bra speluppfattning åt båda hållen. En jobbig jävel att möta skulle jag tro med.

Vad har du för målsättning med säsongen? Personligen samt lagmässigt?
– Min personliga målsättning är först och främst att ta en plats i HC. Sedan som det ser ut på laget så tycker jag absolut att vi ska ha som krav på oss själva att vara med i toppen av serien och sedan kvala för att gå upp en division förmodligen.

Till sist, vem blir årets utropstecken i vinter?
– Jag har lite dålig koll på grabbarna i laget rent hockeymässigt så jag får väl svara att hela HC blir ett utropstecken i vinter!

Kommentarer

Senaste från HC Flyers Play

Senaste match

x-x
Ons 29 Aug
19:00
Preseason
Matchlive